Susţine

O nouă platformă Jazz Compas este în construcţie!

În curând vom lansa cu ajutorul tău un site nou interactiv.

Donează o sumă la alegere pentru a susţine acest proiect.
Fiecare ajutor contează.

Îţi mulţumim.

Jazz Compas este o publicaţie alcătuită dintr-o echipă tânără, dedicată cititorilor nostri, oamenilor care vor sa citească o revistă de calitate despre jazz şi muzică improvizată.  Nu scriem despre jazz la modul academic, dorim ca acest acest gen şi artiştii de la noi să devină mai apropiaţi publicului, mai cunoscuţi. Dorim ca  să aibă în scurt timp o nouă platformă pentru a expune muzica lor.  În acest fel calitatea, oamenii cu talent şi cei care fac lucrurile cu  sinceritate, vor putea să ajungă mai uşor la voi.

Faceţi o donaţie pentru ca acest proiect să aibă loc. În funcţie de suma obţinută, construcţia noii platforme Jazz Compas va fi validată şi va merge mai departe pentru a fi construită.


Jazz Compas încurajează colaborările artistice dintre artiştii români şi străini, susţine talentul autohton şi proiectele muzicale ale tinerilor, organizează workshopuri, lecţii deschise cu public şi tinde spre cele mai înalte standarde de excelenţă.

Cu contribuţia voastră vom putea crea noua platformă Jazz Compas online şi ajuta implicit artiştii români şi proiectele lor. Pentru a face o donaţie către Jazz Compas este foarte uşor. Apăsaţi butonul pentru a fi direcţionaţi către formularul PayPal acolo unde puteţi să specificaţi suma şi alte detalii. Veţi primi un email de confirmare.

Paypal Button

Generozitatea dvs. va fi mult apreciată! Vă mulţumim pentru susţinere! 

Sibiu Fest - Jazz Compas

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: